mandag 28. november 2011

Dag 9

Pos N 19' 10,43" og V 33' 37,31"

Ny fantastisk dag som er blitt brukt til absolutt ingen ting. Livet om bord går i sine vanlige rytmer. Vasking av klær, "bronzing", fisking og hyggelig samtaler.

Natten var også rolig, ingen squalls, men med en helt fantastisk stjernehimmel kom til syne etter at biminien ble fjernet. Lars og Kim hadde konkurranse om hvor mange stjerneskudd de oppdaget og denne gang vant Lars 12 – 4.

Vi har nå ca 1590 nm til St. Lucia og 7 knops fart vil si en ankomst om litt over 9 dager. Nå er det riktignok meldt litt mer vind senere denne uken og det ser vi frem til da denne båten har mye mer å gi! Nå gleder vi oss til neste "feiring" som er ved halvseilt løp på 1400 nm som vi forventer å nå i løpet av dagen i morgen.

Maten er en helt annen historie. Vi opplever noen fantastiske middager a la Mos (Knut Mostad) som rett og slett får oss til å forundre oss over at vi i det hele tatt befinner oss midt i Atlanterhavet. Dagens meny består av indrefilet av storfe, baconsmørdampete grønnsaker, ovnsbakte båtpoteter og rødvinsirup a la Dag til saus. Vi gleder oss. (Vi har også lagt aquavitgravet Wahoo til kjøling)

Bra værmelding for natten.

Helt til slutt vil vi gratulere Martin Helgheim med bursdagen og vi alle synger i kor Hurra, Hurra, Hurra!

1 kommentar:

  1. Dere seiler bra ser det ut til. Rykket opp til 10 plass på dag 10 i deres klasse - nr. 67 i all cruising. Lei av Wahoo i alle varianter?! Kiropraktoren min hadde fått en Wahoo en gang på 14 kg og han var stum av beundring for at dere klarte å få ruggen opp av vannet!

    SvarSlett