torsdag 24. november 2011

Dag 5

Pos N 21gr 43,8 – V 23gr 47,6

Vi har silkeføre over atlanteren og slik skal det forsette minst en uke til ifølge Mads hos Frivind. I dag har vi seil med platt lens med spridde genoar. Vinden har vært fallende fra 11 -12 m/s i dag tidlig til 5 – 6 m/s nå i kveld. Farten har falt i takt med dette og vi gjør nå ca 5 kp.

Her solbades, leses, utføres forefallende vedlikehold og tilbederedes særdeles god mat. Mostad er et unikum som fagelig veileder i byssa!

Christian har heldigvis ikke fått store skader etter at han mistet en kopp kokende vann over benet i går. Det ble noen timer i dusjen, men ser bra ut i dag.

De av dere som følger oss på www.worldcruising.com/arc vil se at vi nå går feil vei. Det er fordi vi har fått melding fra en båt 9 nm bak oss om at han har røket forstaget. Det er ikke bra i en seilbåt. Egentlig rart at han klarer dette i så fint vær. Uansett han har bedt om hjelp og vi er på vei.

Mer følger…

Og sånn går no dagan.

2 kommentarer:

  1. Er det dere som er nærmest når dere er 9 nm unna da?! Sana - en venn i nøden som alltid. Med Mos i byssa kommer dere til å trille av den båten... Der lå på 11 plass sist jeg sjekket.

    SvarSlett
  2. Jeg har akkurat snakket med min flotte Larsemann, og for dere som følger ham og gutta på SY Sana, orienteres det om at de nå er på rett vei igjen, og at den påbegynte hjelpeaksjonen overfor en nabobåt som hadde noen problemer er avblåst. Ship ohoi!

    SvarSlett