onsdag 30. november 2011

Dag 11

Dag 11

Pos N 18' 19,1" og V 39'33,29"

En ganske rask natt med vinder opp til 15-16 msek, mye bølger i mange retninger. Det ser imidlertid ut som om vi klatrer litt på plasseringene. Gledelig ettersom følelsen i båten stort sett er at vi er med… Sana er flink om dagen og rask om natten.

Lars praktiserer "catch and release". Har fått noen svære doradoer idag, men med fulle frysere og kjøleskap er det bedre at fisken gjør nytte for seg et annet sted. Litt frustrerende men målet er en tunfisk.

Knuts piercede kne har ikke slått an på moten her. Heldigvis er det et rent og pent sår, renset etter alle legekunsters regler og har god fremgang. Dagen for øvrig er uten skader…!

Dagen har igjen gått til lesing, forefallende vedlikehold og spising. Stor spansk bondeomelett til lunsj og asiatisk kylling med lime, ingefær og kokkos-saus, samt ris og knekkbønner. Supert. Til aftens ble det feiring av halvveis, alle var for trøtte da vi passerte i går kveld.

Nå har vi 1247 nm til sundet mellom St Lucia og Martinique. ETA varierer mellom 5 og 9 døgn. Vi pusher videre og seiler det remmer og tøy holder. Selv om det blir en del lesing er det faktisk to som seiler  - nesten hele tiden…

Send oss gjerne en melding på sana@prosana.no.

Skip o'hoi

1 kommentar:

  1. Hei, høres veldig fint ut å være på ARC. Vet ikke om litt sekundering er ønsket og hvor mye dere kan ta inn av informasjon ombord. Men her kommer en liten rapport.
    Sana er per 01.12 UTC20.00 på 10 plass. Det er ca 23nm frem til nr 9 Kantara. På 11. plass ligger Emilija bare 7nm etter dere. Sana ligger omtrent midt i feltet med kurs rett vest og med båter båter sør og nord for dere. Lykke til! Over og ut.

    SvarSlett