tirsdag 29. november 2011

Dag 10

Pos N 18' 48,9" og V 36' 36,01"

Vi begynner å komme inn i en langsom atlanterhavsrytme. Dagene brukes til lesing, matlaging, forefallende vedlikehold og avslapning i solen. Av og til har vi kontakt på VHF med andre båter som deltar i ARC.

I natt hadde vi god seilvind og gjorde god fart. Så langt vi kan se har vi seilt oss opp flere plasser. Ved tretiden i natt satt Asle nede og leste da han hørte et dunk i skutesiden. Knut, som satt oppe, så morild i vannet som tegn på at det var stor fisk der samtidig som han hørte en tydelig blåselyd. Sannsynligvis traff vi en hval som lå og sov i overflaten.

Lars har hatt stor fiskelykke de siste dagene og lever i sin egen lykkerus. Senest under middagen i kveld satt en stor Dorado (10 kg+) på kroken. Den var vrien å få opp i båten og Lars måtte ha hjelp av Knut S med klepp. Resultatet ser dere på bildet. 1 Fisk og ett kne på hver sin krok!. Kroken er nå fjernet, såret er renset og Knut er happy.

Om tre timer passerer vi halvseilt distanse. For de av oss som er våkne blir det et lite glass sjampanje.

Send oss gjerne en melding på sana@prosana.no. Mannskapet  hilser til Holtans som har sendt trønderhumor. Vi tar gjerne mer av samme sorten.

Skip o'hoi

1 kommentar:

  1. Må være en fantastisk opplevelse selv me de "små" uhellene...
    Lars, nærmere nirvana kommer du vel ikke :-)

    SvarSlett