tirsdag 8. mai 2012

Det er i dag som er Dag 3

Natten startet med et snev av spenning. Ellen og Asle var på vakt. Asle setter på vannkokeren for å lage te. Noen minutter senere kjenner Ellen lukten av røyk. Først trodde vi det var vannkokeren, men innser raskt at det kommer fra motorrommet – igjen! Marianne og Chrstian purres og sammen finner vi raskt ut at det er dynamoen som er overbelastet og brent. Vi starter generatoren og da fungerer alt ok inntil morkenkvisten. Da lukter det svidd igjen og dynamoen frakobles fysisk. Ny dynamo er bestilt (HR-Parts svarer promte  - BRA!). Den vil bli sendt med Anders til konfirmasjon i Trondheim i helgen og der overbrakt Dag som vi møter til uken.

Hva ellers? Nok en stille dag. Lite vind og lite sjø, men i dag har vi fått noe hjelp fra seilene. Varslet lover seilvind fra kvelden. Slik det ser ut nå så er vi fremme på Bermuda natt til fredag.

Midt på dagen rundet vi halvseilt seilas. Det ble selvfølgelig markert på dertil høvelig vis, jf bilder. Vi har også hatt besøk av en stor flokk delfiner, men disse var av den mer beskjedne arten og kom ikke nærmere enn 100 m fra båten.


Yngvil-> Kristine imponerer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar