tirsdag 8. mai 2012

DAG 3

"En himmel full av stjerner, blått hav så langt du ser…." Hvordan skal man egentlig beskrive et slikt døgn – det må oppleves! Seilmessig er det ikke stort å berette. Vinden har vært mellom 0 og 2 m/s altså vindstille og derfor motorkjøring. Havet ser ut som et koboltblått silkelaken som noen står og lager en svak bevegelse i.  En bølgende, blank overflate. Utrolig vakkert!

Dagen har gått med til soling på dekk, boklesing og to badestopper. Vi har ikke sett en båt på havet i hele dag. Masse flyvefisk, men ellers har vi ikke sett annet enn et stort plask som må ha vært halen på et eller annet havdyr. Ja, det var altså inntil det var napp i fiskesnøret som henger bak båten. Her måtte flere til for å få fisken opp på dekk – den ga en god kamp! Til slutt dunket en svær Dorado på dekk på anslagsvis 20 kg! Middagsmenyen ble selvsagt endret på et blunk og Knut laget flott fileter som han og Kristine laget en fantastisk god middag av. Enda har vi mer igjen og det blir nok Dorado til lunsj i morgen.

Utfra værmeldinger ser det ut til at vi får tilsvarende dag i morgen, men det er meldt noe vind mot kvelden. Vi har ikke nok diesel til å komme helt frem til Bermuda på motor så litt vind til å seile i trenger vi nok etter hvert for å nå frem til mål i rimelig tid.  Men vi tåler godt noen slike dager som vi har hatt i dag! Ship o`hoi!


PS: H-R parts har svart. De har delen vi mangler…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar