torsdag 17. mai 2012

17. Mai

Gratulerer til alle hjemme.
Vi er snart 1 døgn ut fra Bermuda. Alt fungerer bra. Noe mer vind enn det vi er vant med - 12 - 13 m/s i kastene inn fra ca 90 gr. Det betyr noe urlolig seilas, men helt ok. Vi gjør for øyebliket 9 kp.
Vi kom oss av gårde helt i siste liten. Dynamoen vi fikk fra Norge passet ikke! Ved hjelp av et mekanisk verksted fikk vi borret opp den nye dynamoen slik at den lot seg montere. Det var flaks fordi den dynaoen vi fikk levert av firmaet på Bermuda var helt feil type og måtte returneres. Tak for all god hjelp fra moderen, det ble redningen på vårt strømproblem.
Forøvrig er alle ved godt mot. Asle skulle nok en gang prøve seg uten skopolamin plaster, men måtte resignere etter noen timer. De tre andre klarer seg fint.
Nå ser vi frem til pølsegryte og tog på akterekk.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer til dere også! Skal hilse fra alle på Brygga. F, K og jeg har pause fra pølser og is, og hviler ut i solen på verandaen. Ship O'hoi og en kagge med rom!

    SvarSlett
  2. Dere leder division B i øyeblikket 18 mai 4.34 deres tid - seil på! Det var dette med sjøbein Asle.... Håper dere hadde glede av toget på akterdekket - krabbetog etter det jeg kan forstå!

    SvarSlett