tirsdag 22. mai 2012

DAG 6

Vi begynner å komme inn i god langtur rytme. Alt vel om bord. Vi seiler nå inn i et høytryk område med lite vind. Forsøker derfor å komme oss lenger nord i håp om å fange vind. Temperaturen er en helt annen og luer og langbukser er funnet frem. Slik det ser ut nå er vi på Horta i let av søndag.

Siste døgn har gått med til feilsøking av det elektriske anlegget. Vi har en kortslutning et eller annet sted på 12V, men har ikke klart å lokalisere den ennå. HR er satt på saken. Dessverre har vi oppdaget at lekkasjen i ror gjennomføringen ikke er helt tettet. Det renner inn noen liter i døgnet. Det har ingen betydning for sikkerheten, men det er irriterende at det som ligger lagret under sengen blir vått….

2 kommentarer:

  1. Liker ikke at båten lekker..... Ingen som har tyggegummi?

    SvarSlett
  2. Christian, det er ikke sjøsterke kommentarer herfra vet du, så vi setter pris på tilleggesinfo som at lekkasjer ikke utfordrer sikkerheten og slikt. Men det må da være rart å forflytte seg på vann og kjenne at lengdegradene fordrer endringer i klesvalg? Jeg, -en landkrabbe, får noen perspektiver. Vet dere har det bra!

    SvarSlett